جان آلترمن 

جان آلترمن  Jon B. Alterman معاون ارشد اندیشکده CSIS است. او در بخش امنیت جهانی و ژئواستراتژی، کرسی زبیگنیو برژینسکی را در اختیار دارد و نیز مدیر برنامه خاورمیانه در CSIS است. 

تا پیش از پیوستن به CSIS در 2002، او به‌عنوان عضو ستاد برنامه‌ریزی سیاستی در وزارت امور خارجه ایالات متحده و به‌عنوان دستیار ویژه وزیر امور خارجه در امور خاور نزدیک فعالیت می‌کرد. او همچنین در سال‌های 2009-2019 به عنوان عضو فرماندهی هیئت اجرایی عملیات دریایی خدمت کرده است. وی علاوه بر کارهای سیاسی خود، اغلب در مدرسه مطالعات پیشرفته بین‌المللی جان هاپکینز و دانشگاه جورج واشنگتن به تدریس مطالعات خاورمیانه می‌پردازد. آلترمن در اوایل کار خود، پژوهشگر انستیتوی صلح ایالات متحده و همچنین انستیتوی سیاست خاور نزدیک واشنگتن بود و مدتی هم به‌عنوان دستیار قانون‌گذاری سناتور دانیل پی مونیان (سناتور دموکرات ایالت نیویورک) مسئول سیاست خارجی و دفاع بود. از سال 1993 تا 1997، آلترمن استاد برنده جایزه در دانشگاه هاروارد بود، و در آنجا دکترای خود را در رشته تاریخ دریافت کرد. 

آلترمن در بیش از 35 کشور در پنج قاره در مورد موضوعات مربوط به خاورمیانه و سیاست‌های ایالات متحده در قبال منطقه سخنرانی کرده است. وی نویسنده یا نویسنده مشترک چهار کتاب در مورد خاورمیانه و ویراستار 5 کتاب دیگر است. وی علاوه بر فعالیت‌های آکادمیک، به عنوان مشاور در حوزه‌های تجارت و دولت نیز شناخته می‌شود و به عنوان یک مفسر مستمر در جراید، رادیو و تلویزیون حضور دارد. نظرات وی در نیویورک‌تایمز، واشنگتن‌پست، وال‌استریت ژورنال، فایننشال تایمز و سایر نشریات مهم منتشر شده است. وی عضو سابق امور بین‌الملل در شورای روابط خارجی[1] است، جایی که اکنون یکی از اعضای مادام‌العمر آن است. او لیسانس علوم خود را از مدرسه ی امور بین‌الملل و عمومی دانشگاه پرینستون دریافت کرده است، و اکنون به عنوان نایب‌رئیس میز شفرد[2] جایی که سالانه 120 هزار وعده غذایی به نیازمندان در سیلور اسپرینگ و مریلند ارائه می‌دهد، خدمت می‌کند. 

 

کتاب‌ها

·        New media, new politics? (1998)

رسانه جدید، سیاست جدید؟

·        Egypt and American foreign assistance, 1952-1956 (2002)

مصر و کمک‌های خارجی آمریکا

·        From Conflict to Cooperation: Writing a New Chapter in U.S.-Arab Relations : a Report of the CSIS Advisory Committee on U.S. Policy in the Arab World William Cohen (2005)

از تقابل تا همکاری: نوشتن فصل جدیدی در روابط آمریکا و اعراب: گزارش کمیته مشورتی CSIS در مورد سیاست ایالات متحده در جهان عرب

·        The vital triangle (2008)

مثلث حیاتی

·        Clear Gold: Water as a Strategic Resource in the Middle East (2010)

طلای پاک: آب به عنوان یک منبع استراتژیک در خاورمیانه

·        Gulf Kaleidoscope: Reflections on the Iranian Challenge (2012)

کالیدوسکوپ خلیج‌فارس: تأملاتی در مورد چالش ایرانی

·        Federated Defense in the Middle East (2015)

دفاع فدرال در خاورمیانه

·        Citizens in Training: Conscription and Nation-building in the United Arab Emirates (2017)

شهروندان در حال آموزش: خدمت سربازی و ملت‌سازی در امارات متحده عربی

·        Restoring the Eastern Mediterranean as a U.S. Strategic Anchor (2018)

بازیابی مدیترانه شرقی به عنوان لنگرگاه استراتژیک ایالات متحده

 

موسسات طرف همکاری

 

·        مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌الملل (CSIS). این مرکز یک سازمان تحقیقاتی سیاست دوجانبه و غیرانتفاعی است که به پیشبرد ایده‌های عملی برای رسیدگی به بزرگ‌ترین چالش‌های جهان اختصاص دارد.

·        مشاوره استراتژیک برای رهبران تجارت (Teneo). ادغام رشته‌های ارتباطات استراتژیک، روابط سرمایه‌گذاران، مشاوره دیجیتال، تنوع و فراگیری، مشاوره مدیریت، مشاوره در زمینه ریسک فیزیکی و سایبری، مشاوره مالی، مشاوره حاکمیت شرکتی، مشاوره در زمینه ریسک سیاسی و سیاست و مشاوره استعداد، Teneo برای پیچیده‌ترین تجارت‌ها چالش‌ها و فرصت‌ها را حل می‌کند.

·        Foreignpolicy نشریه اینترنتی که توسط بخشی از هلدینگ گراهام منتشر می‌شود.

·        Arab Gulf States Institute in Washington که در سال 2015 راه‌اندازی شده است، یک موسسه غیرانتفاعی مستقل و اختصاصی است که به ارائه تحقیقات و تجزیه ‌و تحلیل کارشناسانه از ابعاد اجتماعی، اقتصادی و سیاسی کشورهای عربی خلیج‌فارس و کشورهای مهم همسایه و چگونگی تأثیر آن‌ها بر سیاست داخلی و خارجی می‌پردازد. 

·        The Cairo Review of Global Affairs که فصلنامه دانشکده امور جهانی و سیاست‌های عمومی (GAPP) در دانشگاه آمریکایی قاهره (AUC) است. هدف اصلی آن، این است که نقطه کانونی برای سیاست‌گذاران، مقامات، دانشگاهیان، کارشناسان، روزنامه‌نگاران، دانشجویان و سایر افراد در منطقه خاورمیانه باشد که امور جهانی را دنبال می‌کنند. 

 

+مقالات منتشر شده از آلترمن در ویکی اندیشه ورز:

1.آیا «توقف در برابر توقف» راهکاری عملی برای متعهدساختن ایران است؟

2.دشمنان و رقبا در خاورمیانه جای آمریکا را پر می کنند
 
 

 

 

 

---------------------
 
[1] Council on Foreign Relations
[2] Shepherd’s Table

مشارکت
این مقاله مفید بود؟ رای‌ها: 0
جزئیات مقاله
آخرین به روز‌رسانی در: 10:52 1400/03/25
آخرین به روزرسانی توسط: (Esmaeli)
تاریخ انتشار: 10:06 1400/03/23
مقاله را به اشتراک بگذارید: 
نویسنده: Esmaeli
لینک ثابت: https://wiki.andishevarz.com/kb/672868
مقالات پیشنهادی